Pokemon Rules!

Op deze weblog zal ik alles posten wat te maken heeft met Pokemon games en kaarten, zoals walkthroughs, tips en oplossingen voor problemen.

maandag, maart 06, 2006

Pokemon Leafgreen & FireRed Walkthrough Deel 4

The Elite 4

Nu is het tijd Elite 4 te verslaan, maar bereidt je eerst voor. Zorg voor veel Full Restores (deze heb je het meeste nodig). Veel meer heb je eigenlijk niet nodig behalve dan de Pokéflute. Neem je sterkste Pokémon (boven level 60).
DewgongVecht eerst tegen Lorili, haar Pokémon zijn Dewgong, Cloyster, Slowbro, Jynx en Lapras. Gebruik sterke elektrische Pokémon voor de eerste drie, voor de laatste twee kan je een vuur Pokémon gebruiken.
De volgende is Bruno, zijn Pokémon zijn Onix, Hitmonchan, Hitmonlee, Onix en Machamp. Gebruik hierbij een gras of water Pokémon.
De volgende is Agatha, haar Pokémon: Gengar, Golbat, Haunter, Arbok en Gengar. Een tip...breng ze in slaap, val aan en versla ze.
De laatste is Lance, zijn Pokémon zijn: Gyarados, Dragonair, Dragonair Aerodactyl en Dragonite. Begin met een sterke elektrische Pokémon tegen Gyarados, gebruik daarna ice types.

Gary

Hij zal eerst zijn Pidgeot sturen daarna zijn Alakazam, Rhydon, daarna zal het afhangen van jouw gekozen start Pokémon: Als je Squirtle hebt gekozen stuurt Gary: Gyarados, Arcanine en Venesaur; Als je Bulbasaur hebt gekozen stuurt Gary: VenesaurExeggutor, Gyarados en Charizard; Als je Charmander hebt gekozen stuurt Gary: Arcanine, Exeggutor en Blastoise. Ik zou: Raichu kiezen tegen zijn Pidgeot; Venesaur om Alakazam in slaap te krijgen; Venesaur tegen Rhydon; Rapidash tegen Exeggutor; Raichu tegen Gyarados; Articuno tegen Charizard (Charizard kan vliegen en dat maakt hem gevoelig tegen ice aanvallen).
League Champion (kampioen van de League)
Als je kampioen van de league bent krijg je Pokémon nummer 150, Mewtwo, ga naar Cerulan City en ga naar het noorden, Surf naar beneden en ga de grot (cave) in. In de Unknown Cave zijn de volgende Pokémon: Dodrio, Venomoth, Kadabra, Rhydon, Marowak, Electrode, Chansey, Wigglystuff, Ditto, Parasect, Raichu, Arbok (rode versie) en Sandslash (groene versie).
In het spel is nog veel meer dat je kan doen, het bovenstaande vertelt je alleen hoe je het spel kan winnen, het mooiste is natuurlijk alle 150 Pokémon te vangen!!

Veel speelplezier!